2021

06/01 - het gedicht "De kroon op het werk", geschreven voor Magazijn076 (www.magazijn076.NL), brengt een hoopvolle boodschap in corona-tijd.

07/01 - het gedicht "Ogenblikken" verschijnt in de bloemlezing "De mooiste gedichten van 2020 - Poëzieclub Eindhoven", samengesteld door Hans F. Marijnissen.

12/01 - de verhalen "Bril", "Kopje" en "Zaklamp" uit de verhalenbundel "Gevonden Voorwerpen" (Uitg.Ambilicious, Breda / Kalmthout) worden opgenomen bij Innovatiecentrum Imagine, Breda.

28/01 - het gedicht "Ogenblikken" verschijnt op poster tgv de gedichtenweek. Een initiatief van de bibliotheek in Halle (bij Brussel B).

18/02 - de verhalen "Agenda", "Chocolade","Jam", "Radio", "Stofjas", "Vlek" en "Vulpen" uit de verhalenbundel "Gevonden Voorwerpen" (Uitg.Ambilicious, Breda / Kalmthout) worden opgenomen bij Innovatiecentrum Imagine, Breda

14/03 - in De Auteur (rubriek De Boekhouding) verschijnt een lovende recensie over "Gevonden Voorwerpen" van de hand van Richard Foqué.

21/03 - het verhaal "Radio" uit "Gevonden Voorwerpen" is te zien en te horen op www.chasse.nl/onlineopenpodium.

22/03 - uitgever Albert Hagenaars (WEL, Bergen op Zoom) overhandigt hem het eerste exemplaar van zijn nieuwe gedichtenbundel "Sanguines".

12/04 - het verhaal "Bril" uit "Gevonden Voorwerpen" is te zien en te beluisteren op www.bndestem.nl/coronakunst en dan doorbladeren naar "corona door de ogen van West Brabantse kunstenaars)

25/04 - interview met René Oomen voor het radioprogramma Grensgeluiden Breda over de gedichtenbundel "Sanguines" http://grensgeluiden.nl/?page_id=1168  "Sanguines"

13/05 - op Laurens Jz Coster - elke werkdag een gedicht - verschijnt gedicht XXIII uit de titelcyclus van "Sanguines".

18/05 - in het digitale tijdschrift MEANDER verschijnen vier nieuwe gedichten: Die dag waarop hij de paarden vergeten was, Ogenblikken (voor Pien Storm van Leeuwen),Het kroontje van Luna-Maria (5jaar), Het rode rendier ( voor Marieke Lucas Rijneveld)

21/05 - onder de titel "F.A.Brocatus zwaluwt een boodschap" verschijnt in www.brabantcultureel.nl Brabant Literair een recensie van "Sanguines" van de hand van Hein van Kemenade.

07/06 - op MAPPALIBRI verschijnt een recensie van de hand van Yvan De Maesschalck over "Sanguines" http://mappalibri.be/navigatieid=61&via_navigatieid=17&recensieid=9212 

28/06 - onder de titel "Emotioneel geladen geobjectiveerde herinneringen verdicht" verschijnt in MEANDER een recensie van "Sanguines" van de hand van Wim Platvoet https://meandermagazine.nl/2021/06/frans-august-brocatus-sanguines/