2019

05/01 - Opname van twee gedichten in een Engelse vertaling in de "World Poetry Almanac" opgericht in 2006 door Hadaa Sendoo, Mongolia. Het gaat om de gedichten "The young Vincent van Gogh" (vertaling door John Irons) en "There Falls a book" (vertaling door Marcus Cumberledge)

31/01 - Optreden tijdens Landelijke Gedichtendag in Den Hopsack, Antwerpen, samen met Fatena Al Ghorra, Ruth Lasters, Anne Meerbergen, Leen Pil. Hommage door Richard Foqué, Roger Nupie en Gerrit Westerveld aan de pas overleden Guy Commerman.

10/05 - presentatie van de bundel "Goor in de bocht" ( schrijvers en dichters over Hof van Twente) - Demer Uitgeverij. Daarin het gedicht "Een vrouw op een perron" geïnspireerd op een oude foto van drie stationschefs.

27/05 - schrijft een in memoriam - gedicht voor zijn broer Guido (1960-2019), die aan de gevolgen van een hartstilstand overleed in Banhars (FR)

01/06 - in het tijdschrift "Kort" nr.2 juni 2019, een tijdschrift voor kortverhalen onder redactie van Monika Macken, Elisabeth Jacobs, Guido Van den Troost en met redactieadres in Vilvoorde (B) verschijnen 7 zeer korte verhalen, de zogenoemde ZKV's.

08/06 - het gedicht "Dit geknielde land" wordt afgedrukt in de bloemlezing "Denkend aan Marsman" 78 dichters reflecteren op "Herinnering aan Holland". Een uitgave van Stichting Spleen Amsterdam.

18/06 - heeft korte teksten geschreven bij foto's gemaakt door Petrina Derksen. Thema: Vrouwen met autisme. Foto's en teksten werden getoond bij de viering van 365 dagen Magazijn076, de plek in Breda die nieuw perspectief biedt voor mensen met autisme in een gelijkwaardige samenwerking.

04/07 - tekent een contract met Uitgeverij Ambilicious Kalmthout/ Breda voor de uitgave van "Gevonden voorwerpen". 50 korte verhalen.Uitgaande van concrete voorwerpen neem ik de lezer mee in mijn wereld. In het boek zullen ook 15 tekeningen van Laura Zandbergen opgenomen, worden. Geplande verschijningsdatum is eind november / begin december 2019.

18/08 - neemt als dichter deel aan de 14e editie van Plein Air aan de Mark. Leest nieuwe gedichten bij de zwerfkei met een dichtregel van hem, die op de Bustelberg vlakbij de Biebergbrug ligt.